Lindy Ruffilla edessään pian tukala päätös – pysyvätkö suomalaiset NHL-miehistössä?

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Dallas Starsilla on tällä hetkellä käsissään positiivinen ongelma – ainakin joidenkin mielestä. Sillä on kokoonpanossaan nimittäin kahdeksan puolustajaa, joita se on kierrättänyt tämän kauden osalta.

Tällä hetkellä Johnny Oduya on loukkaantuneena, mutta hänen odotetaan palavaan jo ensi viikon aikana. Oduyan tilalle nostettu Julius Honka on vakuuttanut varmasti niin fanit kuin myös valmennusjohdon. Esa Lindell avasi viime viikolla maalitilinsä ja on esiintynyt muutenkin vahvasti, sillä hän on kellottanut jopa yli 20 minuutin peliaikoja.

Jamie Oleksiak on sen sijaan erityisesti viimeisten kolmen ottelun ajan esiintynyt vahvasti ja hän tekikin juuri yön NHL-kierroksella kaksi maalia. Patrik Nemeth on pelannut tällä kaudella 14 ottelua, mutta on edelleen ilman tehopisteitä.

Vakituisista nimistä John Klingbergin peli on ailahdellut ja Jordie Benn pelaa kovia minuutteja. Sen sijaan isolla palkkalapulla pelaava Dan Hamhuis on mielenkiintoisessa tilanteessa. Hän oli juuri edellisessä ottelussa katsomon puolella, 3,75 miljoonan dollarin palkallaan. Vaikka Hamhuis ei koskaan ole ollut mikään pisteiden sylkijä, odotetaan häneltä varmasti enemmän kuin viittä maalisyöttöä ja tehotilastoa -5.

Lindy Ruffilla päätöksen aika

Päävalmentaja Lindy Ruffilla onkin tiukka tehtävä, kun hänen täytyy päättää ketkä puolustajista jäävät NHL-miehistöön.

Ruff kommentoi kahdeksan puolustajan tilannetta Mike Heikan haastattelussa haastavaksi.

– Se on haastava tilanne. En tiedä onko se hyvä asia. En ole ollut koskaan sen fani, Ruff totesi haastattelussa.

– Mutta luulen, että mikäli löydämme oikeat viisi tai kuusi puolustajaa, siitä on helppo jatkaa. Emme ole puolustuksellisesti pelanneet kovin hyvin, joten täytyy vain kierrättää pelaajia, jotta löydämme oikean yhdistelmän.

Suomalaisten kohdalla tilanne on ehkä se tukalin, yksinkertaisesti siitä syystä, että heidät voidaan lähettää AHL:ään ilman, että heidän täytyy kulkea waiver-listan kautta. Muiden kokoonpanossa olevien puolustajien kohdalla tilanne on toinen. Tällöin mikä tahansa seura voi poimia heidät ilmaiseksi ja siihen Stars tuskin haluaa päätyä.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kertoimet ottelulleDallas Stars - Colorado Avalanche05.08.2020