New York Rangersin riveihin waiver-listalta maanantaina poimittu Matt Puempel aloitti urakkansa Manhattanilla mallikkaasti, sillä jo heti ensimmäisessä ottelussaan nuorukainen pääsi maalin makuun.

Puempel ei kuitenkaan jäänyt juhlimaan maaliaan ottelun jälkeen, vaan keskittyi sen sijaan täysin eri asiaan; kritisoimaan entistä seuraansa, Ottawa Senatorsia, joka asetti hänet waiver-listalle viime viikon päätteeksi.

– Täällä he antavat sinun pelata nimenomaan omilla vahvuuksillasi. Täällä ymmärretään, että sinä tulet tekemään virheitä, eikä sinulle räksytetä jokainen kerta kun tulet vaihtoon, Puempel laukoi New York Postin mukaan.

Pelkkiä huonoja muistoja

Ottawasta mukaan ei tarttunut oikeastaan mitään, ellei sitten huonoja muistoja lasketa. New Yorkissa kaikki on nyt paremmin, tai näin ainakin Puempel kokee.

– Ottawassa homma oli liiankin kaavamaista; heitä kiekko päätyyn ja lähde jahtaamaan sitä. Sain pelata tässä ottelussa eniten pitkään aikaan. Mitä enemmän saat minuutteja, sitä paremmin pelaat.

Ja tottahan mies puhuu. Hän nimittäin sai Senatorsissa tällä kaudella peliaikaa keskiarvolta kahdeksan ja puoli minuuttia, kun taasen Rangers-debyytissä Puempel oli jäällä 12:32 minuuttia.

– Tämä on ollut osittain aika hullua, mutta olen nauttinut jokaisesta sekunnistani täällä. On ollut todella hauskaa. Tämä on minulle aikainen joulu.