Los Angeles Kings on tuskaillut muiden joukkueiden tavoin loukkaantumisista. Se koki kovan menetyksen, kun Jonathan Quick loukkaantui kauden alussa ja on sivussa ainakin loppuvuoden.

Sen sijaan Marian Gaborik on palaamassa kokoonpanoon. Kings julkaisi lauantaina virallisella Twitter-tilillään tiedon, jonka mukaan Gaborik on aktivoitu loukkaantuneiden listalta. Alun perin arvioitiin, että Gaborik voisi palata takaisin kaukaloihin aikaisintaan joulukuun puolella. 34-vuotias slovakki on kärsinyt uransa aikana lukuisista vammoista, jotka ovat haitanneet hänen peliään.

Gaborikin paluu iso asia joukkueelle

World Cupissa Gaborik pelasi erinomaisesti, mutta loukkaantuminen turnauksessa esti kauden aloituksen. Gaborikin paluun myötä Kings saa hyökkäykseen lisää maalintekovoimaa, sillä Gaborik on parhaalla kaudellaan iskenyt 42 osumaa. Vaikka viime kausi oli pisteiden valossa heikko, hän tuo edelleen nopeutensa ansiosta tarvittavan vahvistuksen Kingsille.

Gaborik kommentoi aikaisemmin perjantaina tilannettaan. Hänen mukaansa maltillinen lähestymistapa on paras loukkaantuneena.

– Täytyy vain ajatella positiivisesti ja yrittää tehdä kaikkensa sekä varmistaa, että kaikki on hyvin. Ei ole mukava katsoa pelejä, mutta se on tällaista kuin se on, Gaborik totesi Jon Rosenin haastattelussa.

– Minun täytyy vain keskittyä siihen, että olen valmis, kun tulen takaisin.