Las Vegasin tulo NHL-kartalle konkretisoituu kaiken aikaa ja Golden Knights -nimeä kantava joukkue on saanut palkattua henkilöstöä runsain määrin, mukaan lukien GM:ksi palkattu Washington Capitalsin eniten GM George McPhee.

Kun laajennusdraftiin on aikaa enää seitsemän kuukautta, joukkueelta puuttuu vielä valmennustiimi, mukaan lukien sen tärkein jäsen, eli päävalmentaja.

Seuran omistaja Bill Foley sanoi Prime Time Sports Radiolle, että GM McPheellä on ”noin kuuden tai seitsemän nimen lista”, josta löytyy seuran ensimmäinen päävalmentaja.

– Hän ei etsi ensikertalaisia, joten he voivat jättää hakematta suosiolla. Jotkut listalta löytyvistä henkilöistä ovat saatavilla, toiset eivät. Sanoisin, että valmentaja, jonka tulemme valitsemaan, on kiekkopiireissä tunnettu nimi. Todennäköisesti valmentajan valitseminen ratkeaa ikään kuin itsestään, kunhan odotamme.

Foley ei luonnollisesti halunnut paljastaa ehdokkaita julkisuuteen, mutta se pitänee sisällään ainakin Bob Hartleyn, Kevin Dineenin ja Ralph Kruegerin nimet.

Myös Boston Bruinsin nykyinen päävalmentaja Claude Julien saattaa olla vapautettuna tehtävistään, jos Bruins missaa playoffit jälleen tällä kaudella.