Surkeasti NHL-kautensa aloittaneessa Vancouver Canucksissa katsotaan varmasti jo hieman pidemmälle tulevaisuuteen. Seura on nyt tiedottanut tehneensä jatkosopimuksen nuoren puolustajan Ben Huttonin kanssa.

Uusi kahden vuoden kontrahti tuo 23-vuotiaalle pakille 2,8 miljoonan dollarin vuositulot. Canucksin GM Jim Benning ylisti nuorukaista seuran verkkosivuilla sopimuksen julkistamisen yhteydessä.

– Ben on kehittymässä yhdeksi nuorista ydinpelaajistamme. Hän on tärkeä osa tulevaisuuttamme. Odotamme innolla hänen pelinsä kehittymistä ja uskomme hänen pystyvän auttamaan meitä vielä pitkään.

Hutton debytoi viime kaudella NHL:ssä (75 ottelussa 1+24=25). Nuo tehot riittivät Canucksin puolustajien sisäisen pistepörssin voittoon.

Kevään MM-kisoissa Kanadaa edustanut Hutton on jatkanut Canucksin puolustuksen ykkösnimenä myös tällä sesongilla. Kesän 2012 viidennen kierroksen varaus on saanut 20 ottelussa kasaan tehot 2+2=4. Hän on siis ollut toistaiseksi joukkueensa tehokkain pakki myös tällä kaudella.