Oilers-valmentaja Jesse Puljujärvestä: ”En ole koskaan nähnyt nuorukaista, joka syö enemmän kuin hän”

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin päävalmentaja Todd McLellan kertoi NHL.com/fi -sivustolle hiljattain Jesse Puljujärven sopeutumisesta Edmontoniin. McLellan halusi laittaa Puljujärven ympärillä kiehuvan mediasirkuksen mittasuhteisiin huomauttamalla, että Puljujärvi kuuluu NHL:n nuorimpiin pelaajiin.

– Kieli, kaikki asiat, liikkuminen kaupungissa paikasta toiseen, asuminen. En edes tiedä, missä hän majailee juuri nyt. Luulen, että hän on muuttamassa piakkoin asuntohotellista omaan kämppään, McLellan sanoi sivustolle.

Myös Puljujärven valtavat ruokamäärät ovat saaneet McLellanin ymmälleen.

– En ole koskaan koskaan nähnyt nuorukaista, joka syö enemmän kuin hän.  Hän suorastaan lapioi ruokaa sisäänsä. Joku kysyy ”miten menee, Jesse?”, ja hän nostaa päätään lautasen päältä, vastaa ”hyvin”, ja jatkaa lapioimista, koutsi naureskeli.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!