Las Vegasiin ensi kaudeksi tuleva NHL-seura esittelee tänään nimensä lisäksi myös logonsa.

Kun kello lyö ensi yönä 03:30 Suomen aikaa, saa NHL myös nimen osalta uuden seuran 30 nykyisen seuran joukkoon. Tuolloin nimittäin käynnistyy Las Vegasissa järjestettävä tilaisuus, jossa julkistetaan kaudeksi 2017-18 NHL:ään liittyvän uuden seuran nimi ja logo.

Seuran omistava Bill Foley ei meinaa pysyä housuissaan tapahtuman alla ja ennen kaikkea hän on yltiöpäisen innoissaan seuran logosta. Logo kunnioittaa hänen mukaansa Las Vegasin alueen harvinaista ympäristöä ja samalla kielii joukkueen kulttuurista, mikä perustuu siihen, että koskaan ei anneta periksi.

– Meillä tulee olemaan heti fanituotteitamme myynnissä ja logo on uskomaton! Olen jo näyttänyt sen muutamille ihmisille, Foley paljastaa LasVegasNow.com:lle.

Jopa maailman ykkössirkus paikalla

Tapahtumasta on tulossa melkoinen spektaakkeli. Foley nimittäin paljasti, että mitä seremonioihin muun muassa kuuluu, kun salaisuudet viimein paljastetaan.

– Tuokaa ja tulkaa kaikki paikalle. Cirque du Soleil tulee vetämään show’n, meillä on video ja Gary Bettman on paikan päällä toivottamassa kaikki tervetulleiksi.

– Hän (Bettman) on sataprosenttisesti tämän joukkueen takana ja hän on ollut ajamassa joukkuetta tänne alusta asti.