Kun uusi ja lupaava pelaaja lunastaa paikkansa NHL-seuran kokoonpanosta, ovat siitä yleensä innoissaan sekä pelaaja itse että myöskin joukkue ja joukkueen fanit.

Tilanne oli tämä myös New York Rangersin ja heidän hyökkääjälupauksensa Pavel Buchnevichin kohdalla. Nyt taivaalle on alkanut kerääntyä pilviä NHL-unelman suhteen.

Buchnevich on nimittäin kärsinyt kuluvalla – ja samalla pelaajan ensimmäisellä – NHL-kaudella jo kaksi kertaa selkävaivoista, mitkä ovat pitäneet miehen sivussa yhteensä yhdeksästä joukkueen 19 ottelusta.

Venäläishyökkääjä pääsi hyvin joukkueeseen sisään ja kemiat ketjutkaverien kanssa löytyivät heti, sillä kymmeneen pelaamaansa otteluun Buchnevich iski tehot 4+4.

Suuri isku myös seuralle

Rangersin päävalmentaja Alain Vigneault kertoi viikonloppuna hieman huolestuttavia uutisia, sillä kertoman mukaan Buchnevich menee lääkärien vastaanotolle, jotta saadaan selvyys, ovatko 21-vuotiaan laiturin selkävaivat merkki jostain vakavammasta vammasta tai sairaudesta.

Myös Rangersille isku on melkoinen, jos Buchnevich jää pidemmäksi aikaa sivuun kokoonpanosta, sillä venäläispelaaja on yhdessä Jimmy Veseyn kanssa käytännössä ainoa lahjakas, alle 24-vuotias pelaaja newyorkilaisseuran kokoonpanossa.

Lupaukset ja varausvuorot on myyty muualle, jotta joukkue menestyisi juuri tässä ja nyt. Tämän kaltaiset loukkaantumishuolet eivät auta asiaa, joten olisi sekä pelaajan että seuran puolesta toivottava Buchnevichille pikaista paranemista.