Yön NHL-kierroksen suomalaisittain mielenkiintoisimmassa taistossa kohtasivat Carolina Hurricanes ja Winnipeg Jets. Patrik Laine jäi paitsioon, kun Teuvo Teräväisen ja Sebastian Ahon tähdittämä Hurricanes pesi vierailijansa 3-1-lukemin.

Hurricanes aloitti ottelun vahvasti ja se pääsi myös maalisarakkeeseen avauserässä. Joukkueen ruotsalaishyökkääjä Elias Lindholm, joka oli metsästänyt avausmaaliaan jo 16 ottelun verran, osui vihdoin. Ylipäätään isännät olivat vahvempia avauserässä, sillä laukaukset kirjattiin Hurricanesille peräti 18-11.

Toisessa erässä peli tasoittui ja myös tilanteet olivat paljon tiukemmassa. Tilastomerkinnöiksi saatiin ainoastaan jäähyjä – kyllä, myös Teräväinen nahisteli itselleen hieman poikkeuksellisesti kaksiminuuttisen – ja ottelu pysyi maalin otteluna.

Jetsin jäähyt kostautuivat

Kotijoukkue pääsi heti päätöserän alkuun ylivoimalle ja iski samalla myös ottelun voitto-osuman. Victor Rask kiitti ja kumarsi, kun Mark Stuart istui kaksiminuuttista poikittaisesta mailasta.

Jets oli kokonaisuudessaan päätöserässä jälleen hienoinen vastaantulija. Hieman ennen erän puoliväliä syntyneellä Mark Scheifelen osumalla se kuitenkin roikkui mukana.

Mahdollisuus lopulliseen kiriin kaatui kuitenkin ajassa 17:59. Ikävä kyllä, Patrik Laine hölmöili joukkueensa näkökulmasta itsensä kaksiminuuttiselle ja suomalaisen korkeaa mailaa seurasi puolustaja Noah Hanifinin viimeinen niitti ylivoimalla. Tähän osumaan kakkossyötön sai Teräväinen.

Aho jäi Laineen tavoin ottelussa ilman tehoja, mutta esiintyi jälleen totuttuun tapaan vahvasti molempiin suuntiin. Carolina on nyt voittanut neljä perättäistä otteluaan ja kaikki kotonaan.