Jesse Puljujärven otteet ovat parantuneet jatkuvalla syötöllä. Alun vaikeuksien jälkeen Puljujärven peli pienessä kaukalossa on mennyt parempaan päin.

Edmonton Oilers kohtasi torstaina Los Angeles Kingsin ja Puljujärvi sai ottelun lopussa pelata Connor McDavidin vierellä. Ketjun yhteispeli toimi hyvin, johon myös päävalmentaja Todd McLellan oli tyytyväinen.

– He olivat ilman muuta vaarallisia. Jesse näytti hyvin itsevarmalta siinä ketjussa. Hän saa todennäköisesti uuden mahdollisuuden siinä, päävalmentaja McLellan totesi iNews880-radiokanavalle.

Onko Oilers löytänyt ykkösketjun?

McLellan päätti peluuttaa Puljujärveä McDavidin vierellä ja tämä oli myös McDavidin mukaan vain hyvä asia. Hänen mukaansa Puljujärvellä on eväitä olla vieläkin parempi pelaaja. Pienestä kielimuurista huolimatta homma sujuu hyvin kaukalossa.

– Hänellä on paljon hyviä työkaluja käytössä. Odotan innolla sitä, että saan pelata hänen kanssaan, McDavid kertasi paikalliselle radiokanavalle.

– Hänen kaltaisen nuoren kaverin kanssa täytyy vain puhua koko ajan. On hieman vaikea puhua hänen kanssaan, koska hän ei puhu juurikaan englantia, mutta uskon, että löydämme ratkaisun.

Oilers on pelannut viime aikoina heikosti ja erityisesti maalinteko on ollut vaikeaa. Siksi olisi tärkeää, että joukkueen paras pelaaja, McDavid, saisi nyt pelinsä kulkemaan.

Oilers pelaa seuraavaksi Dallas Starsia vastaan, joten Puljujärvellä on näytön paikka Oilersin ykkösketjussa.