Arizona Coyotesin ja Vancouver Canucksin välisessä ottelussa pelottavasti taklatuksi tullut Coytoesin hyökkääjä Brad Richardson toipunee täysin.

Richardson jäi Canucks-pakki Nikita Tyamkinin taklauksen kohteeksi ja osumasta näki, että Richardsonin jalka ei voinut välttyä vahingolta. Mies jäi tuskaisena jään pintaa, josta lääkintähenkilöstö vei hänet paareilla pois usean minuutin kestäneen operaation jälkeen.

Richardson on poissa kokoonpanosta vielä toistaiseksi määrittelemättömän ajan ja hänen taklauksessa murtuneet sääri- ja pohjeluunsa leikattiin perjantaina.

– Pidettyämme pikaisen palaverin lääkintähenkilöstön ja lääkärien kanssa Vancouverissa kävi nopeasti selväksi, että Brad vaatii leikkaushoitoa. Leikkaus sujui hyvin ja odotamme, että hän toipuu täysin, mutta kokoonpanoon palaamista ei voi ennustaa tässä vaiheessa, Coyotesin GM John Chayka totesi NHL.comille.

Richardson on urallaan pelannut lähinnä kolmos- ja nelosketjuissa ja on pitkälti syvyyspelaaja. Kuluvalla kaudella pelaaja on haalinut kokoon tehot 5+4 16 ottelussa. Koko urallaan mies on saalistanut tehot 78+111 pelaamissaan 607 NHL-ottelussa. Hän on aiemmin edustanut Colorado Avalanchea, Los Angeles Kingsia ja Canucksia.