Nashville Predators kaipasi todella pahasti loukkaantunutta ykkösvahtiaan Pekka Rinnettä, kun se kohtasi Toronto Maple Leafsin vieraissa.

Rinne kärsii alavartalovammasta ja on päivittäisessä tarkkailussa. Hänen puuttumisensa oli ikävä takaisku viimein vireeseen päässeelle Predatorsille, sillä suomalaisvahti päästi menneellä viikolla keskiarvolta noin 0.67 kiekkoa selkänsä taakse.

Hänet korvasi yön ottelussa tshekkivahti Marek Mazanec, joka antautui ottelussa peräti kuusi kertaa.

Maple Leafs ratkaisi ottelun päätöserässä, kun se iski peräti kolmesti ja pääsi lopulta nauttimaan 6-2-murskalukemista. Myös Leo Komarov oli maalijuhlissa mukana, sillä hän ohjasi upeasti joukkueensa neljännen osuman.

Missä oli Juuse Saros?

 

Nashville Predatorsin päätös lähteä otteluun Juuse Saroksen sijaan Mazanec maalillaan oli pöyristyttävä. Tshekkivahti oli ennen ottelua pelannut kuluvalla kaudella puolitoista ottelua ja torjuntaprosentti oli järkyttävän huono 80,60.

Ja entä sitten Saros, joka oli viimeisen viikon ajan odotellut kiltisti vuoroaan Pekka Rinteen takana? Alla kuluvalta kaudelta yksi NHL-ottelu, torjuntaprosentti 97,10 ja voitto Stanley Cup -voittaja Pittsburgh Penguinsista pikakomennuksella.

Predatorsin valmennusjohdon ratkaisua on siis todella vaikea ymmärtää tässä kohtaa.