Montreal Canadiensin kanadalaisvahti Carey Price on aloittanut siitä, mihin hän viime kaudella jäi. Price on käsittämättömän kovassa vireessä, ja hänen tilastonsa ovatkin tällä hetkellä uskomattomat 95,7/1.40.

Price oli omalla tasollaan jälleen viime yönä, kun Canadiens kohtasi Detroit Red Wingsin. Kanadalaisseura kaatoi Hockeytowin kiekkoylpeyden lukemin 5-0, ja siinä samalla Price ansaitsi kauden toisen nollapelinsä.

Itse asiassa Price ei ole hävinnyt tällä kaudella yhtä ainutta ottelua. Kanadalainen on esiintynyt montrealilaisseuran maalinsuulla nyt kymmeneen kertaan, joista hän on voittanut jokaisen.

Tämän myötä Price on tehnyt myös NHL-historiaa, sillä kukaan maalivahti ei ole voittanut liigan olemassaolon aikana ensimmäistä kymmentä otteluaan.

Päävalmentajalla vaikeuksia kehua

Price on ollut tällä kaudella niin hyvä, että myös seuran päävalmentaja Michel Therrienillä on vaikeuksia kuvailla, kuinka hyvin kanadalainen on pelannut.

– On vaikea kuvailla hänen esityksiään, sillä pelaamme illasta toiseen samalla kaavalla ja samalla tasolla, Therrien kertoi NHL.com:n mukaan.