Washington Capitals ja Chicago Blackhawks kohtasivat perjantaina United Centerissä, Chicagossa.

Blackhawksilla oli alla seitsemän ottelun mittainen voittoputki. Putken aikana niin Patrick Kane kuin Jonathan Toews olivat olleet loistovireessä, kun heidät oli istutettu samaan ketjuun.

Capitals voitti ottelun lopulta jatkoajan jälkeen, kun Marcus Johansson iski ratkaisumaalin Blackhawksin verkkoon.

Tappiosta huolimatta Blackhawks jatkoi pisteputkeaan, joka on nyt kymmenen ottelun mittainen. Päävalmentaja John Quennevillen mukaan joukkue on ollut pitkän pisteputken aikana myös hieman onnekas.

– Me olemme olleet tässä pisteputkessa jo jonkin aikaa. Olemme olleet monina iltoina onnekkaita, Quenneville totesi Chicago Sun-Timesille.

– Me voimme olla parempiakin, mutta tämä käy meille nyt.

Anisimovin pelaaminen epävarmaa

Blackhawks sai myös huonoja uutisia, kun selvisi, että Artem Anisimov ei pystynyt pelaamaan Capitalsia vastaan. Anisimov kärsii ylävartalovammasta, jonka hän sai keskiviikkona St. Louis Bluesia vastaan.

Päävalmentaja Quennevillen mukaan Anisimovilla on kuitenkin hyvät mahdollisuudet pelata seuraavassa ottelussa sunnuntaina, kun joukkue kohtaa Montreal Canadiensin.

Anisimovin paikalla kakkosketjussa luisteli Marcus Kruger, joka on tunnettu enemmän alemman ketjujen pelaajana.

Anisimov on aloittanut kautensa todella vahvasti, sillä hän on iskenyt jo 17 (8+9) tehopistettä. Anisimovin menetys onkin intiaanipaidoille todella karvas ja joukkue toivoo varmasti, että venäläissentteri on pelikunnossa mahdollisimman pian.