Las Vegasin uusi NHL-seura aloittaa toimintansa kaukaloiden puolella ensi kaudella. Sillä on jo tällä hetkellä palkattuna useimmat toimistotyöntekijät ja GM:t, mutta muutama asia loistaa vielä poissaolollaan – nimittäin joukkueen nimi ja logo.

Näihin asioihin saadaan kuitenkin pian selvyys. Las Vegas tulee nimittäin julkaisemaan nimensä ja logonsa 22. marraskuuta T-Mobile Arenalla. Julkaisutilaisuutta on kuvailtu tähän mennessä ”jännittäväksi”.

Paikalla tulevat olemaan organisaation omistaja Bill Foley, seuran GM George McPhee sekä NHL:n komissaari Gary Bettman.

Vaihtoehdot rajattuja

Tällä hetkellä on lähes täysin selvää, että seuran uusi nimi tulee olemaan jokin seuraavista: Desert Knights, Silver Knights tai Golden Knights.

Syy tähän on se, että seura on hankkinut kyseisiin nimiin jo tavaramerkit, joten se on tarkoituksella ehtinyt jo suojaamaan jokaisen nimen.

Nimenjulkaisua on odoteltu jo kuukausikaupalla, sillä Las Vegasin tiedotettiin liittyvän NHL-perheeseen jo viime kesän aikana.

Organisaatio on tiennyt tulevasta nimestä jo pitkään, mutta se on halunnut suorittaa toimenpiteet kaikessa rauhassa, mikä on myös venyttänyt nimenjulkaisutilaisuutta.