Marian Hossa kovaan seuraan viime yön tehoillaan

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawksin Marian Hossa ylitti hiljattain kovan rajapyykin, kun slovakkihyökkääjä teki NHL-uransa 500. runkosarjamaalin.

Viime yön  kierroksella ylittyi jälleen yksi merkkipaalu, kun hän teki Chicagolle voittomaalin jatkoajalla Dallas Starsia vastaan. Osuma nimittäin merkitsi Hossalle 1100. tehopistettä NHL:n runkosarjassa.

Hossan tehot ovat nyt 505+595. Hän on aktiivipelaajista vasta neljäs, joka ylittää tuon rajan. Hänen edellään ovat Jaromir Jagr, Joe Thornton ja Jarome Iginla.

– Minulle tuli 3-4 kiekonmenetystäkin siinä vaihdossa. Sellaista ei tapahdu koko pelissä. Tapoimme yhden ylivoiman jatkoajalla, joten olin hieman kylmissäni, kun istuin penkillä niin pitkään. Sitten hyppäsin sisään ja menetin kolme kertaa. Olin turhautunut, mutta oli hyvä päättää ottelu noin, sano Hossa NHL.comille.

Chicago on voittanut nyt kuusi ottelua peräkkäin.