Vancouver Canucks on ollut tuloksellisesti viime ajat sellaisessa kaaoksessa, että tällä hetkellä lähestulkoon mikään tai kukaan ei vaikuta koskemattomalta.

NHL:n luotettavimpiin analyytikkoihin ja toimittajiin lukeutuva Bob McKenzie perkasikin SiriusXM:n lähetyksessä jopa sitä mahdollisuutta, että Canucks lähtisi kauppaamaan Henrik Sediniä ja Daniel Sediniä.

– Sen toteuttamiseen täytyy olla halua ja sen halun olisi ensisijaisesti lähdettävä omistajaportaalta. Tähän mennessä siitä ei ole ollut minkäänlaisia merkkejä.

– En kuitenkaan tiedä, että voisiko vaisu alkukausi toimia mahdollisena laukaisijana tälle.

Liikaa kysymysmerkkejä

Yhdeksi ylitsepääsemättömäksi ongelmaksi siirron osalta saattaisi muodostua se tosiasia, että kumpikaan veljeksistä ei ole valmis siirtymään yksinään. He eivät siis ole valmiita pelaamaan eri osoitteissa, mikä tarkoittaisi sitä, että heidät olisi molemmat pystyttävä kauppaamaan samaan seuraan.

– Kuinka moni seura pystyisi edes ottamaan heidän molempien sopimukset? Ja vaikka Canucks söisi puolet kaksikon palkoista, niin mistä löytyisi oikea vaihtokumppani?, McKenzie jatkaa pohtimistaan.

– Ja, jos mietitään sitä, että Canucks sitoutuisi syömään puolet palkoista, niin mistä löydettäisiin heitä hyödyttävä tarjous?

Ja sitten tullaan tietenkin siihen seikkaan, että heidän molempien täytyisi itse olla niin ikään halukkaita vaihtamaan maisemaa.

McKenzie uskookin, että ruotsalaisveljekset tulevat päättämään uransa Vancouverissa, oli seuran tulevaisuus sitten millainen tahansa.