Arizona Coyotesin Max Domi on tunnettu etenkin taitavista käsistään ja pisteiden tehtailustaan. Esimerkiksi viime kaudella hän iski tulokaspelaajana 81 runkosarjaotteluun 18 maalia ja yhteensä 51 tehopistettä.

Viime yönä nähtiin kuitenkin jotakin sellaista, mikä ei ollut tavallista NHL-arkea: kyseinen Domi tiputti nimittäin hanskansa Anaheim Ducksia vastaan pelatussa ottelussa. 21-vuotiaan kanadalaishyökkääjän tanssipariksi suostui lähes päätä pidempi Ryan Kesler.

Domin ja Keslerin välinen pituusero on niinkin iso, kuin kymmenen senttiä. Tilannetta toki tasoitti se, että 178-senttinen Domi on painoltaan 90 kiloa, kun taasen Keslerillä on massaa 92 kiloa.

Joka tapauksessa juuri Kesler on se, jolta on totuttu näkemään vuosien varrella hiukan kovempaa peliä. Tästäkin huolimatta Domi poistui lyhyestä tappelusta selvänä voittajana.

Isänsä jalanjäljillä

Domi on saanut selvästi nuorempana poikana tappelu-koulutusta isäpapaltaan, Tie Domilta. Nimi soittaa useimmilla lukijoilla takuuvarmasti kelloja, sillä Tie oli omalla NHL-urallaan puhdas tappelija.

Legendaarinen agitaattori pelasi pitkällä NHL-urallaan 1020 runkosarjakamppailua, joissa hän keräsi tililleen tehot 104+141. Jäähyminuutteja hänelle kertyi uskomattomat 3515 kappaletta.