Pohjoisamerikkalainen agentti Allan Walsh edustaa työkseen jopa kahta New York Islandersin maalivahtia, Jaroslav Halakia ja Jean-Francois Berubea. Näistä ensimmäisenä mainittu on pelannut tällä kaudella viisi ottelua (90,1/3.04), mutta Berube ei ole saanut vielä alleen kauden avausottelua.

Vaikka Halak onkin päässyt aloittamaan yli puolet Islandersin tämän kauden peleistä, ei hänen agenttinsa ole tyytyväinen. Walsh avautuikin asiasta Twitter-tilillään.

Hän ei eritoten pidä siitä, että saarelaiset käyttävät toista kautta putkeen kolmen maalivahdin systeemiä. Ongelma astuu miehen mielestä siinä suhteessa esiin, että maalivahdit eivät saa alleen tarpeeksi harjoituksia.

Allan Walsh🏒

@walsha

Allan Walsh🏒

@walsha
Hard to figure out NY Islanders using 3 goalie system for 2nd year. Biggest issue is goalies don't get enough practice time to stay sharp.
Starting goalie for NY Islanders last game had only 1 quality practice in last 5 days before Penguins game. Going on 2 years of this now.

Nyt vaikuttaa siltä, että Walshin puheet on rekisteröity myös Islandersin toimistolla. Vaikka seuran GM:nä toimiva Garth Snow ei olekaan tiedottanut asiasta mitään julkisuuteen, kertoo Sportsnetin kiekkotoimittaja Elliotte Friedman, että Halak olisi asetettu vaihdettavien pelaajien listalle.

Listalle päätyminen tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että seura pyrkii nyt pääsemään eroon Halakista. Agentin sanoilla oli siis todella vahva vaikutus, sillä nyt Islanders vaikuttaa olevan valmis luopumaan kolmen pelaavan maalivahdin systeemistä.