Suomalaisittain yksi alkukauden odotetuimpia otteluita on eittämättä huomenna pelattava kamppailu Winnipeg Jetsin ja Edmonton Oilersin välillä. Kyseinen ottelu kun pelataan ulkoilmassa, Winnipegin Investors Group Fieldillä, joka vetää uumeniinsa 33 500 katsojaa.

Kamppailussa piti alunperin kohdata kaksi suurta suomalaista lahjakkuutta, Jesse Puljujärvi ja Patrik Laine, mutta tämän suhteen tuli pieni mutkan matkaan.

Puljujärvi nimittäin tippui heikkojen esitysten vuoksi seuran pelaavasta kokoonpanosta, mikä taasen tarkoitti sitä, että Heritage Classicissa ei nähtäisi suomalaisten välistä kamppailua.

Puljujärvi palaa?

Nyt toiveet tämän suhteen on kuitenkin herätetty henkiin, sillä Puljujärvi on raporttien mukaan palaamassa Oilersin kokoonpanoon. Ilta-Sanomien NHL-kirjeenvaihtaja Sami Hoffrén nimittäin twiittasi, että Puljujärvi on harjoitellut samassa vitjassa Leon Draisaitlin sekä Patrick Maroonin kanssa.

Sami Hoffrén

@shoffren
Puljujärvi näyttäisi palaavan kokoonpanoon. Kierroissa Draisaitlin ja Maroonin kanssa. #NHLfi

Uutinen on luonnollisesti, etenkin meidän suomalaisfanien kannalta erinomainen, sillä tämä tarkoittaisi sitä, että Laine ja Puljujärvi pääsevät kamppailemaan paremmuudestaan jättimäisen yleisön edessä – ja vielä kaiken lisäksi ulkojäillä.