Uralleen nostetta Venäjän KHL:stä hakemaan lähtenyt Valeri Nichushkin ei ole ollut onnistunut tehtävässään kovinkaan hyvin. Hänen edustamansa CSKA Moskova on nimittäin päättänyt lähettää nuorukaisen farmisarja VHL:ssä pelaavan Zvezda Chekhovin riveihin.

Asiasta kertoi KHL:n sisäpiiriin kuuluva kiekkotoimittaja Aivis Kalnins Twitter-tilillään. Hänen mukaansa seura ei ole tyytyväinen Nichushkinin otteisiin.

– Seura ei ole tyytyväinen Nichushkinin esityksiin ja hän on jo valmentajan koirankopissa. Olen kuullut myös sen, että seura miettii sopimuksen ulosostoa, Kalnins kertoi.

Radulovin paikkaus pahasti mönkään

CSKA Moskova tarvitsi kipeästi korvaajaa kesällä NHL:ään siirtyneelle tähtihyökkääjä Alexander Raduloville, ja se luuli saavansa tällaisen Nichushkinin muodossa. 21-vuotias venäläislaituri uskoi myös olevansa tällainen, mutta tällä hetkellä asiat eivät ole edenneet osapuolten haluamalla tavalla.

On toki otettava huomioon, että Nichushkin ei ole ollut CSKA:n paidassa surkea. Hän on pelannut seuran riveissä nyt yhdeksän ottelua, joissa hän on iskenyt kaksi maalia ja yhteensä viisi tehopistettä. Lukemat eivät suinkaan ole huonot, mutta ne ovat auttamattoman kaukana siitä, mitä Radulovin korvaajalta vaaditaan.

Kalnins vihjasi Twitterissä myös sen, että Nichushkinin suu on käynyt Venäjällä liian kiivaaseen tahtiin.

Aivis Kalniņš

@aiviskalnins
I'll make things short regarding Nichuskin - He should keep his mouth where his stick is.