Philadelphia Flyersin puolustaja Radko Gudas on jälleen ongelmissa kurinpidon kanssa. Tällä kertaa mies taklasi Flyersin ja Boston Bruinsin välisessä harjoitusottelussa Austin Czarnikia päähän, eikä mies tule tällä kertaa pääsemään kuin koira veräjästä.

– Näin juuri taklauksen eikä meillä ole päiviteltävää Czarnikin tilanteesta. Näimme taklauksessa sen, että olkapää osui päähän. Jotenkin hänellä on kyky ajaa itsensä jatkuvasti ongelmiin. En henkilökohtaisesti pitänyt taklauksesta, Bruinsin päävalmentaja Claude Julien kommentoi CSNNE:lle.

Gudas joutuu tilanteesta NHL:n kurinpidon kuultavaksi, mikä tapahtuu tänään. Tshekkipuolustajalle on luultavasti luvassa mojova rangaistus.

Ei todellakaan ensimmäinen kerta

Gudas oli edellisen kerran kurinpidon kynsissä meneillään olevalla harjoituskaudella, kun hän taklasi New York Rangersin Jimmy Veseytä vaarallisen näköisesti. Tuolloin hän kuitenkin selvisi ilman pelikieltoa.

Tshekkiläinen sai viime kaudella kolmen ottelun mittaisen pelikiellon taklattuaan Mika Zibanejadia laittomin keinoin.

Hän on ollut useita eri kertoja kurinpidon puhuttelussa, mutta selvinnyt näistä lähes aina rangaistuksetta. Esimerkiksi viimeisimmän pelikieltonsa jälkeen hän on saanut suihkukomennuksen tai viiden minuutin rangaistuksen jopa neljään eri kertaan.

Jos ja kun kurinpito ottaa huomioon hänen historiansa, niin tällä kertaa luvassa on tuntuva pelikielto.