Carolina Hurricanes on päättänyt pudottaa Aleksi Saarelan ja Raffi Torresin ulos harjoitusleiriltään. Saarelan pelaajaoikeudet ovat tällä hetkellä seuran hallussa, mutta hän tulee kiekkoilemaan vielä ainakin ensi kauden ajan Liiga-seura Lukon riveissä.

Hänet kaupattiin Hurricanesin organisaatioon viime kaudella osana suurta Eric Staal -treidiä. Saarela ei ole vielä tehnyt debyyttiään pohjoisamerikkalaisissa kaukaloissa, sillä hänen viime kautensa kului Liiga-joukkue Porin Ässissä.

Torres taasen haki Hurricanesista pelipaikkaa tryout-sopimuksen turvin, mutta hän ei – vähemmän yllättäen – onnistunut vakuuttamaan seuran valmennusta. Torres on pelannut viimeisen kolmen kauden aikana yhteensä vain 11 ottelua, joista viisi on tullut NHL-kaukaloissa. Menneellä sesongilla mies kiekkoili AHL-seura San Jose Barracudasin riveissä.

Hänen uraansa ovat varjostaneet viime vuosina useat loukkaantumiset, sekä ennen viime kauden alkua tullut 41 ottelun mittainen pelikielto.

Torres oli uransa parhaina vuosina varteenotettava maalintekijä, vaikkakin hänen pääasiallinen roolinsa oli toimia joukkueen agitaattorina. Parhaimmillaan hän on tehnyt yhden NHL-kauden aikana 27 maalia (2005-06).