Philadelphia Flyersin takalinjoilla kiekkoileva Radko Gudas on osunut jälleen kohteeseensa. Myös tällä kertaa miehen kova taklaus ei ollut aivan puhtaimmasta päästä, ja Gudas lähtetettiinkin pommin jälkeen suihkun puolelle.

Gudas taklasi siis viime yönä pelatussa harjoitusottelussa New York Rangersia vastaan kohuttua lupausta, Jimmy Veseyä, laittomin keinoin, ja sai tästä syystä viiden minuutin rangaistuksen ja ulosajon. Ulosajon syynä oli laitataklaus.

Vesey ei jäänyt tilanteessa ilman suojelua, sillä Rangersin kovanaamana tunnettu puolustaja Dylan McIlrath syöksyi nopeasti nuorukaisen avuksi. Oman pään luutija sai kuitenkin tilanteesta rangaistuksen tappelun aloittamisesta ja toisen itse koko kahakasta.

Gudasin taklaus sattui ensimmäisen erän lopussa ja Vesey pystyi pelaamaan ottelun loppuun saakka. Hän itse asiassa toi Rangersin ylivoimalla tasalukemiin 3-3, kun kamppailua oli pelaamatta noin yhdeksän minuuttia. Flyers voitti ottelun lopulta jatkoajan jälkeen lukemin 4-3.

Kuten jo aiemmin mainittu, ei tämä ollut missään nimessä ensimmäinen kerta, kun Gudas on aiheuttanut kovalla taklauksellaan päänvaivaa NHL:n kurinpitoelimelle. Hänet tuomittiin esimerkiksi kolmen ottelun mittaiseen pelikieltoon viime vuoden joulukuussa, kun hän taklasi Ottawa Senatorsin Mika Zibanejadia päähän.