NHL:n tämän kauden siirtorajalla nähtiin paljon liikkeitä ja treidejä joukkueiden välillä.

Varsinkin puolustajia liikkui kovaan tahtiin, kuten ennakolta eri arvioissa osattiin odottaa.

Suomalaisista jo valmiiksi joukkuetta olivat vaihtaneet Kimmo Timonen ja Sean Bergenheim. Päätöspäivänä myös Olli Jokinen vaihtoi maisemaa, kun hänet kaupattiin Toronto Maple Leafsista St. Louis Bluesiin.

Maple Leafs sai kaupassa ruotsalaishyökkääjän Joakim Lindströmin sekä kuudennen kierroksen ehdollisen varausvuoron vuodelle 2016. Vuoro voi muuttua neljännen kierroksen vuoroksi vuodelle 2015, jos Blues pääsee Stanley Cup -finaaleihin ja Jokisella on ollut osuutta finaaleihin pääsyn kanssa.

Muita merkittäviä kauppoja olivat Braydon Coburnin siirtyminen Philadelphia Flyersista Tampa Bay Lightningiin, Marek Zidlickyn siirtyminen New Jersey Devilsistä Detroit Red Wingsiin, Chris Stewartin siirtyminen Buffalo Sabresista Minnesota Wildiin ja James Wisniewskin siirtyminen Columbus Blue Jacketsista Anaheim Ducksiin.

Kaikki siirtorajan treidit on listattuna TSN:llä kätevästi alekkain, listauksen löydät täältä.