Todella kovaa kiriä pudotuspelejä ajatellen viime viikot tehnyt Minnesota Wild ilahdutti kotiyleisöään erittäin hyvällä esityksellä ottelussa Dallas Starsia vastaan Suomen aikaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

Ottelu oli vielä kolmanteen erään lähdettäessä Starsille 1-0, mutta kolmannessa erässä Wild iski peräti kuudesti.

Wildin suomalaisista Mikael Granlund oli mukana kolmessa maalissa kerättyään kasaan tehot 1+2. Mikko Koivu puolestaan napautti yhden maalin.

Starsin puolelta molemmista maaleista vastasi Jason Spezza. Vierasjoukkueen suomalaisedustaja Jyrki Jokipakka ei kerännyt tehopisteitä, kun taas tehotilaston puolelle tuli merkintä -2.

Loppulukemat olivat Wildille 6-2.

Wild on nyt kahden pisteen päässä villi kortti -paikasta, kun sillä on kasassa 59 ottelusta 69 pistettä.