Kiekkokynä: Ryan Miller haluaa tulla treidatuksi

© Kuva: Getty Images

Olympiatuli on sammutettu ja juhlat on juhlittu. NHL-pelaajat ovat matkanneet Pohjois-Amerikkaan ja arkityöt voivat alkaa jälleen.

Yksi tulevien päivien puheenaiheista on ehdottomasti kauppatakaraja. Se on ensi viikon keskiviikkona 5.3. kello 22 Suomen aikaa.

Yksi kuumimmista nimistä kauppatakarajalla on Ryan Miller. Buffalo Sabresin tähtivahti, joka kävi pyörähtämässä olympialaisissa USA:n paidassa, tosin toimien lähinnä luukkuvahtina.

Miller on ollut tällä kaudella NHL:ssä hyvä. Viimeinen näyttö tuli tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, kun Miller torjui Sabresille voiton Carolina Hurricanesista. Millerille kirjattiin reilut 30 torjuntaa ja kaksi syöttöä.

Mutta hän haluaa Buffalo Sabresista muualle.

– Tiedän, että he (seurajohto) työstävät treidiä. Se on parasta kaikille.

Näin Miller sanoi Buffalo Newsille Hurricanes-pelin jälkeen.

Hän haluaa tulla kaupatuksi. Viesti on selvä.

– Tällä hetkellä molempien osapuolten tavoite on löytää sopiva treidi.

Nämä sanat kuuluvat Buffalo Sabresin toimitusjohtaja Tim Murraylle.

Millerin sopimus loppuu tähän kauteen. Sabresin on huhuttu työstävän uutta sopimusta hänelle, mutta viimeistään eilinen haastattelu kertoi näiden huhujen olevan vain… huhuja.

Murray haluaa Milleristä tuntuvan korvauksen, joka voi vaikeuttaa kaupan tekoa ennen ensi keskiviikkoa, mutta hän ei takuulla halua päästää parasta pelaajaansa kävelemään kesällä ilmaiseksi seurasta ulos.

Kaikki faktat huomioon ottaen, uskon Ryan Millerin vaihtavan seuraa ennen kuin kello lyö Suomessa 22.00 ensi viikon keskiviikkona.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½