Viikon kauppakatsaukset ovat tulleet yleensä sunnuntaisin ja niin tulee tälläkin viikolla, mutta pakko nostaa yhden pelaajan tilanne pöydälle, New York Rangersin kapteeni Ryan Callahanin.

ESPN:n Pierre LeBrunin mukaan Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jackets on yksi joukkueista, jotka ovat kiinnostuneimpia hankkimaan Callahanin.

Laiturin on huhuttu olevan kaupan, koska hänen ja Rangersin jatkosopimusneuvottelut eivät ole edenneet suunnitelmien mukaan.

TSN on kertonut, että Rangers on antanut muille joukkueille luvan keskustella Callahanin kanssa sopimuksesta.

Hyvästä asenteestaan tunnetun pelurin palkkapyynnön huhutaan olevan 42 miljoonaa seitsemältä kaudelta.

Rangersin on huhuttu tarjonneen Callahanille viisivuotista sopimusta, jonka yhteisarvo olisi ollut 30 miljoonaa dollaria, mutta pelaaja hylkäsi tarjouksen.

The New York Postin mukaan Rangers haluaa ratkaista Callahanin tilanteen ennen olympiataukoa.

Tosin Rangersin toimistolta on sanottu, ettei Callahanin kohdalla ole tiettyä aikataulua.

NHL:n kokoonpanot jäädytetään 7.2. eli ensi viikon perjantaina.

Yksi spekuloiduista skenaarioista koskien Callahanin kauppaa on se, että hän matkaisi St. Louis Bluesiin vaihdossa laituri Chris Stewartiin.

En usko pelkän Stewartin riittävän, vaikka Callahan onkin niin sanottu ”rental-pelaaja”, eli pelaaja, jonka sopimus ei jatku kuluvan kauden jälkeen.

Ja kun Rangers on vakaasti mukana taistelussa pudotuspelipaikasta, on kapteenin hinta kova.

Huhut kuitenkin jylläävät niin vahvana Callahanin kohdalla, että kauppa on todennäköinen. Milloin se tapahtuu? Siitä ei ole varmuutta. Mutta seuraava viikko on äärimmäisen mielenkiintoinen koskien tapaus Callahania.

Tykkää Antti Eteläahon Kiekkokynä-blogista Facebookissa, niin pysyt ”änärin” menossa mukana!