Kuten aiemmin tuli jo ilmi, Boston Bruinsin Shawn Thorntonin järkyttävä telominen nousi isoksi kohuksi ottelussa Bruinsin ja Pittsburgh Penguinsin välillä.

Kohteeksi joutui Penguinsin puolustaja Brooks Orpik, joka toimitettiin tilanteen jälkeen sairaalaan.

Thornton oli hyvin pahoillaan tapahtuneesta paikallisen median edessä ottelun jälkeen.

– Tuntuu kamalalta, tuo ei ollut tarkoitukseni. Tunnen hänet hyvin ja olemme muun muassa luistelleet yhdessä esimerkiksi työsulun aikana ja olemme muutenkin olleet yhteydessä. Ehdottomasti tuntuu todella pahalta. Tuo ei ollut sellaista, mitä olisin halunnut nähdä tai kukaan olisi halunnut nähdä, Thornton harmitteli.

Thorntonilta kysyttiin, että mikä sai hänet menettämään hermonsa tuolla tavalla?

– Totta kai tein virheen ja tiedän sen. Tulen menemään kuulusteluun ja on vaikea sanoa tässä vaiheessa mitään, mutta tuo ei ollut tarkoitukseni. Tunnen oloni karmeaksi nyt, kuten tunsin jo pelin aikana.

– Olen ollut ylpeä siitä, että olen pystynyt noudattamaan tapoja ja linjauksia jo pitkän aikaa. On vaikea puhua tästä, mutta en voi sanoa muuta kuin, että olen todella pahoillani. Toivon vain, että hän voi hyvin.