San Jose Sharks kävi hakemassa pisteet mukaansa Suomen aikaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä pelatusta Toronto Maple Leafs -ottelusta, kun lukemat kirjattiin Sharksin hyväksi 4-2.

Sharksin Joe Thornton vieraili NHLSuomi.com -sivuston haastattelussa pelin jälkeen.

Mitäs sanot joukkueenne pelistä?

– Taisimme ottaa vähän löysästi ensimmäisen erän jälkeen, kun taas Maple Leafs tuli tosi kovaa esimerkiksi toisen erän alkuun. Siinä aikalisämme auttoi ja onnistuimme kääntämään ottelun kurssin. Voitto varmistui kolmannen erän suorituksen suhteen.

Mitkä asiat ja tekijät ovat olleet joukkueenne vahvan suorittamisen takana viime aikoina?

– Mielestäni lemme taistelleet kovaa. Vaikka pelimme on yskähdellyt hetkellisesti, niin olemme pystyneet aina toipumaan siitä nopeasti. Tämä on mielestäni paras Sharks jossa olen ollut. Joukkueessa on syvyyttä; meillä on kolme ketjua, jotka voisivat olla melkeinpä minkä tahansa muun joukkueen kahden parhaan ketjun joukossa. Lisäksi kun maalivahtimme ovat noin kovassa iskussa, niin olemme ehdottomasti vaarallinen joukkue.

Kuinka hyvä suomalaisvahti Antti Niemi oli esimerkiksi Maple Leafs -ottelussa?

– Hän oli hyvä ja hän on ollut tosi hyvä koko vuoden ajan. Kun tarvitsemme pari vahvaa torjuntaa tai häneltä tukea jossain vaiheessa peliä, niin hän onnistuu siinä. Nytkin Leafs olisi voinut tasoittaa pelin pariin otteeseen, mutta ”Rico” nappasi vaadittavat kopit ja piti meidät johdossa.