San Jose Sharksin suomalaisvahti Antti Niemi pääsi tuulettamaan Suomen aikaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä pelatulla NHL-kierroksella voittoa, kun Sharks päihitti Toronto Maple Leafsin.

Lukemat kirjattiin Sharksin hyväksi 4-2.

Pelin jälkeen Niemi vieraili NHLSuomi.com -sivuston haastattelussa.

Mitä mietteitä illan pelistä herää?

– Saatiin helppo alku ja pari maalia ensimmäiseen erään. Toinen erä ei todellakaan sitten ollut meiltä mitenkään hyvä ja taisimme luulla voiton tulevan helposti. Onneksi saimme kolmannessa erässä taas pelistä kiinni.

Mitä ajatuksia ylipäätänsä joukkueena illan suorituksestanne herää?

– Millään muulla ei ole lopulta väliä kuin sillä, että saimme pisteet kotiin. Kyllä siihenkin pitää olla tyytyväinen, että miten pystyimme tulemaan toisen erätauon jälkeen ja siihen, kuinka vahva kolmas erä oli meiltä.

Jäikö Maple Leafsin ensimmäinen osuma harmittamaan?

– Tilanne tuntui jälkikäteen vähän oudolta ja en tiedä, että mitä siinä ajattelin. Saatoin lukea sen laukauksen väärin.

Olet ollut kovassa vireessä viime aikoina. Mihin se perustuu?

– Ei ole mitään tiettyä syytä, vaan koko kauden ajan on tuntunut tähän mennessä hyvältä. Välillä hävittiin rankkarikisoja ja jatkoajalla, mutta muuten olemme pelanneet hyvin periatteessa koko kauden ajan. Tiukkoja pelejä on tullut vastaan, mutta nyt taas muutaman tappion jälkeen olemme onnistuneet kääntämään näitä viimeisiä itsellemme.

Lisää Niemen mietteitä luvassa NHLSuomi.com -sivustolla myöhemmin!