Teemu Pulkkisen AHL-kausi Grand Rapid Griffitsin paidassa alkoi perjai-iltana 8-1 voitolla Amerksin vieraana Rochesterissa. Sieltä joukkue siirtyi pelin jälkeen Torontoon suomalaisvahdin Christopher Gibsonin edustaman Marliesin vieraaksi.

Pulkkinen kävi Torontossa NHLSuomi.com -sivuston haastateltavana.

Ensimmäiset kaksi peliä AHL:ssa takana. Mitkä ovat fiilikset?

– Ihan hyvät. Kolme pistettä saatiin neljästä, joten ihan ok. Nyt olisi voitu saada lisää, sillä siinä lopussa oli paikkaa, että oltais saatu kaksi pistettä mukaan. Tällaista tää on, että jatketaan tästä. Tässä on vielä paljon pelejä edessä.

Miltä AHL:n taso mielestäsi vaikuttaa?

– Ihan hyvä taso täällä on. Paljon kontaktia, pieni kaukalo ja fyysistä peliä. Kaikki haluavat täältä ylöspäin NHL:ään. Täällä on kova meininki ja kaikki antaa kaikkensa. Hyvä sarja tää on.

Kauden avausmaalia antaa odottaa. Kuinka paljon se tuo lisäpaineita?

– No ei oikeastaan yhtään, kun ainoastaan kaksi peliä pelattu. Kyllä mä täällä jo viime kauden lopulla pääsin maalin tekemään, ettei mulla silla tavalla mitään paineita ole. Kaksi peliä vasta pelattu ja paljon ollut paikkoja sekä eilen että tänään oli muutama paikka. Ihan hyvä, että peli kerrallaan.

Perjantain peli loppui kymmenen maissa ja sieltä bussilla suoraan Torontoon reilu kolme tuntia ja Marlies-peli alkoi jo 15.00. Kuinka paljon eilinen painoi jaloissa?

– Ei mun mielestä tässä vaiheessa kautta voi painaa, kun on toinen peli vasta. Katsotaan sitten, kun paljon pelejä takana, matkustettu ja sun muuta. Tää on vasta alkua, niin kaikilla varmaan riittää virtaa pariinkymmeneen ensimmäiseen peliin ja sitten aletaan oikeasti puristamaan talven mittaan. Ei oikeasti puristanut nyt ollenkaan. Ihan hyvin päästiin peliin kiinni. Harmi, että hävittiin mutta välillä voittaa ja välillä häviää.