Anaheim Ducks sai harjoitusotteluun vieraakseen Phoenix Coyotesin. Ottelun alku oli vieraiden maalivahti Mark Visentinille musta.

Ottelua ehti kulua 48 sekuntia, kun ikinuori Teemu Selänne laukoi Ducksin 1-0 johtoon. 21 sekuntia Selänteen maalista Ducksin johtoa kasvatti suomalaispuolustaja Sami Vatanen, kun hänen kutinsa yllätti haparoineen Visentinin.

Kun ensimmäistä erää oli pelattuna 2.09, synkkeni Phoenixin tulokasmaalivahdin ilta lopullisesti. Nolan Yonkman lisäsi Ducksin johdon 3-0:aan ja mikä ihmeellisintä, Yonkmanin laukaus oli Ducksin illan kolmas maalia päin lähtenyt kuti.

– Kaikki pelasivat hyvin ja energia sekä tempo olivat kohdallaan. Se on hyvä merkki, mutta emme voi nousta ilmaan tästä voitosta, Selänne sanoi haastatelussa Ducksin verkkosivuilla.

Mark Visentin on Phoenxin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2010.