Hallitsevan Stanley Cup -mestari Florida Panthersin GM Bill Zito on tunnettu tyylistään tuoda joukkueeseen aiemmin kalliilla sopimuksilla pelanneita ja niistä ulosostettuja pelaajia ale-sopimuksilla.

Viime kesänä Zito toi seuraan Oliver Ekman-Larssonin, joka oli isossa roolissa Panthersin matkalla mestaruuteen. Nyt seurapomo on kiinnittänyt vapailta markkinoilta kokeneen puolustaja Nate Schmidtin, 32, jonka tuore sopimus on vuoden mittainen ja arvoltaan 800 000 dollaria.

Schmidtin entinen seura Winnipeg Jets osti puolustajan viimeisen sopimusvuoden (5,95M AAV) ulos viikonloppuna.

– Schmidt otti vähemmän rahaa kuin mitä kaikki muut pöydällä olleet tarjoukset olisivat tuoneet. Hän halusi Floridaan ja hän rakastaa pelata Paul Mauricen alaisuudessa. Panthers otti jälleen yhden buyout-pelaajan, jonka he toivovat palaavan tasolleen täällä, sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli kommentoi.

Yli 700 NHL-peliä urallaan pelannut Schmidt urakoi viime kaudella 63 runkosarjapeliä tehoin 2+12=14. Mies on rikkonut urallaan neljästi 30 tehopisteen rajapyykin NHL:n runkosarjassa.

LUE MYÖS: