Tampa Bay Lightningin tuore hankinta Jake Guentzel, 29, on allekirjoittanut seitsemän vuoden mittaisen sopimuksen uuden seuransa kanssa.

Carolina Hurricanesista Lightningiin ennen vapaiden pelaajien markkinoiden avautumista kaupatun yhdysvaltalaistähden sopimuksen vuosipalkka on yhdeksän miljoonaa dollaria ja sen kokonaisarvoksi tulee 63 miljoonaa taalaa.

Pittsburgh Penguinsissä Stanley Cupin urallaan voittanut tähtilaituri korvaa Lightningissa seuraikoni Steven Stamkosin, jonka seura päästi vapaille markkinoille. Lisäksi Lightning teki tilaa Guentzelin sopimukselle kauppaamalla tähtipuolustaja Mikhail Sergatsjovin Utahiin.

Guentzelista on syytä odottaa Lightningin uutta pistelinkoa. Mies iski päättyneellä NHL-kaudella Penguinsissä ja Hurricanesissa pelaamissaan 67 ottelussa kokonaistehot 30+47=77.

LUE MYÖS: