Utah Hockey Club on jatkanut puolustuksensa aggressiivista rakentamista ensi kautta ajatellen.

Arizonasta Utahiin muuttanut seura solmi viimeisimpänä neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen viime kauden tehokkaimman puolustajansa Sean Durzin, 25, kanssa. Durzi tienaa sopimuksestaan 24 miljoonaa dollaria, mikä tarkoittaa 183-senttiselle kanadalaiselle kuuden miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

Durzi pelasi päättyneellä kaudella 76 NHL-ottelua tehoin 9+32=41. Mies siirtyi nykyiseen seuraansa viime kesänä Los Angeles Kingsistä vaihdossa 2. kierroksen varausvuoroon.

Utah on vahvistanut viime päivien aikana pakistoaan lisäksi kahdella uudella nimellä. Seura hankki tähtipuolustaja Mikhail Sergatshevin Tampa Bay Lightningistä sekä John Marinon New Jersey Devilsistä.

Utah Hockey Club

@utahhockeyclub
DURZI RETURNS ✍️🩵

We have signed Sean Durzi to a four-year contract!

#UtahHC

LUE MYÖS: