NHL:n heinäkuun alussa avautuville vapaille markkinoille on vapautumassa todellinen jättivonkale.

Tampa Bay Lightningin kapteeni Steven Stamkosin agentti Don Meehan vavhistaa sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrunille suojattinsa suuntaavan vapaille markkinoille. Tähtihyökkääjä on hylännyt Lightningilta saamansa viimeisen sopimustarjouksen.

– Hän tulee olemaan vapaa agentti 1. heinäkuuta, Meehan vahvistaa.

Samanlaista signaalia tuli myös Lightningin GM Julien BriseBois’n suunnalta.

– Emme ole onnistuneet saavuttamaan yhteisymmärrystä neuvotteluissa. En ole varma, tulemmeko löytämään yhteistä säveltä, BriseBois myöntää.

Stamkosin ura saattaa hyvinkin jatkua tutun seurapomon alaisuudessa. Detroit Red Wingsin GM Steve Yzermanin on kerrottu olevan kiinnostunut entisen suojattinsa kiinnittämisestä. Yzerman toimi aiemmin Lightningin GM:na.

LUE MYÖS: