NHL:ssä 13 kautta ja yli 900 peliä pelannut slovakkitähti Tomas Tatar, 33, harkitsee todellista yllätysratkaisua.

Tällä kaudella Colorado Avalanchea ja Seattle Krakenia edustanut laitahyökkääjä harkitsee toimittaja Tomas Prokopin mukaan siirtymistä ensi kaudeksi Tshekin pääsarjassa pelaava HC Dynamo Pardubicen riveihin.

Toimittajan mukaan Tatar on itse lähestynyt Pardubicen seurajohtoa ja osoittanut kiinnostuksensa pelaamiseen seurassa, joskin mies aikoo ensin katsastaa mahdolliset NHL:n kesän vapailta markkinoilta eteen tulevat sopimustarjoukset ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Tatar pelasi kuluneella NHL-kaudella 70 runkosarjapeliä tehoin 9+15=24. Miehen toistaiseksi tehokkain NHL-kausi 2019-20 tuotti 68 pelissä 22 maalia ja 61 tehopistettä.

Tatar on edustanut NHL:ssä Avalanchen ja Krakenin lisäksi Detroit Red Wingsiä, Montreal Canadiensia, Vegas Golden Knightsia sekä New Jersey Devilsiä.

LUE MYÖS: