Winnipeg Jetsin suurin pelaajalupaus Rutger McGroarty haluaa tavoitella NHL-uraa toisessa organisaatiossa, kertoo The Athletic -sivusto.

McGroarty on Jetsin kesän 2022 ykköskierroksen 14. varaus. 185-senttinen laitahyökkääjä on Michiganin yliopiston suurimpia tähtiä ja Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

The Athleticin tietojen mukaan Jets yrittää kaupata 20-vuotiaan hyökkääjän NHL-oikeudet mahdollisesti jo ennen kesäkuun viimeisenä viikonloppuna olevaa varaustilaisuutta.

The Athleticin mukaan Jets olisi halunnut tehdä McGroartyn kanssa NHL-sopimuksen viime huhtikuussa, mutta Jets ei suostunut lupaamaan hänelle peliaikaa NHL:ssä kauden viimeisissä otteluissa. McGroarty ilmoitti Jetsille, että hän haluaa pelata vielä ensi kauden Michiganinin yliopistossa.

McGroarty olisi halunnut vastaavan lupauksen, kuin hänen Michiganinin pelitoverinsa Frank Nazar ja Gavin Brindley, jotka solmivat keväällä NHL-sopimukset ja saivat Chicagolta ja Columbukselta mahdollisuuden näyttää taitonsa NHL:n puolella.

McGroartyn ja Jetsin välit ovat nyt lopullisesti tulehtuneet ja vaihtokauppa on tässä kohtaa ainut ratkaisu.

LUE MYÖS: