New York Rangers teki yllättävän liikkeen ja heitti hyökkääjä Barclay Goodrow’n siirtolistalle. Työmyyrä oli juuri iskenyt Rangersille 16 pudotuspeliotteluun kuusi maalia.

Siirtolistalta Goodrow’n nappasi San Jose Sharks. Seura on hyökkääjälle entuudestaan tuttu, sillä hän pelasi joukkueessa NHL-uransa ensimmäiset kuusi vuotta.

Siirto San Joseen oli Goodrow’lle ikävä yllätys. Asiasta kirjoittaa New York Postin toimittaja Larry Brooks.

– Juteltuani keskiviikkona useiden lähteiden kanssa, on laaja uskomus siitä, että Barclay Goodrow sisällytti Sharksin 15 joukkueen no-trade-listalleen, jonka GM Chris Drury onnistui kiertämään heittämällä hänet siirtolistalle, jolta San Jose hänet nappasi, Brooks kirjoittaa.

– Useat ihmiset ovat kertoneet meille, että Goodrow – joka iski kuusi maalia 16 pudotuspeliottelussa sen jälkeen, kun teki neljä 80 runkosarjapelissä – ei ole tyytyväinen siihen, miten tämä tapahtui. En voi sanoa syyttäväni häntä.

San Jose oli viime kaudella NHL:n sarjajumbo.