Calgary Flamesin tähtimaalivahti Jacob Markström on kaupattu NHL:ssä.

Ruotsalaismaalivahdin uusi seura on New Jersey Devils, joka havitteli kokenutta maalivahtia riveihinsä jo talven siirtotakarajalla. Flames saa vaihdossa puolustaja Kevin Bahlin, 23, sekä 1. kierroksen varausvuoron kesälle 2025.

34-vuotias Markström ehti edustaa Flamesiä neljän kauden ajan. Mies pelasi tällä kaudella 48 runkosarjapeliä tilastoin 2,78 ja 90,5. Vaihdossa toiseen suuntaan liikkuva 197-senttinen Bahl edusti Devilsiä 82 ottelussa tehoin 1+10=11.

Markströmin kuuden miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu kesällä 2026. Bahl tienaa ensi kesänä päättyvästä sopimuksestaan 1,05 miljoonaa dollaria kaudessa.

The Calgary Flames are working on a trade to send Jacob Markström to the New Jersey Devils, per @travisyost and @PierreVLeBrun