Vancouver Canucksin seurajohto on isojen päätösten edessä tänä kesänä, kun sen puolustajista Filip Hronekin, Tyler Myersin, Ian Colen ja Nikita Zadorovin sopimukset umpeutuvat.

Seuran sisäpiiritoimittaja Rick Dhaliwalin mukaan Zadorovin kiinnittäminen olisi elinehto Canucksille. Isokokoinen venäläinen saapui seuraan kesken kautta Calgary Flamesistä. 29-vuotias järkäle nosti markkina-arvoaan varsinkin pudotuspeleissä, joissa 197-senttinen puolustaja iski 13 pelissä tehot 4+4=8 pelaten 20 minuuttia illassa ja taklaten yli neljä kertaa ottelua kohti.

– Canucksin viimeinen tarjous on vielä tulossa. Seura tietää, että fanit absoluuttisesti rakastivat Zadorovia pudotuspeleissä. Hänellä on kokoa, häntä vastaan on vaikea pelata, hän teki isoja maaleja. Rokkitähti, Dhaliwal tiivistää.

– Canucks ei voi kiinnittää kaikkia (vapaita pelaajia). Heillä ei yksinkertaisesti ole rahaa. Kaikki puhuvat Vegasin isosta puolustuksesta. Tästä syystä kaikki rakastavat Zadorovia. Mikäli Zadorov laukoisi oikealta puolelta, hänet olisi signattu kuukausia sitten, toimittaja näkee.

– Jos hän häipyy vapaille markkinoille, se tulee satuttamaan Canucksia isosti!

Dhaliwal uskoo Zadorovin saavan vapailta markkinoilta kuuden vuoden sopimuksen kuuden miljoonan dollarin vuosipalkalla.

LUE MYÖS: