Carolina Hurricanes ja tähtihyökkääjä Jake Guentzel ovat suuntaamassa näillä näkymin eri teille tämän kauden päätteeksi. 29-vuotiaan yhdysvaltalaisen sopimus Hurricanesin kanssa päättyy heinäkuun 1. päivä.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman paljasti viikonloppuna 32 Thoughts -podcastissa, että Hurricanes yrittää kaupitella Guentzelin pelaajaoikeuksia muille NHL-seuroille. Hurricanesin kerrotaan pyytävän kaupan vastikkeeksi keskivaiheilla olevaa varausvuoroa.

Guentzelin mahdollisesti hankkiva seura saisi edun neuvotella hyökkääjän kanssa ennen muita joukkueita. Samainen seura voisi myös tarjota Guentzelille kahdeksanvuotista sopimusta, kun puolestaan muut seurat pystyvät tarjoamaan pisimmillään seitsenvuotista diiliä.

Friedmanin mukaan Chicago Blackhawks voisi olla yksi Guentzelista kiinnostuneista NHL-seuroista.

LUE MYÖS: