Montreal Canadiensin GM Kent Hughes etsii tänäkin kesänä nuorta tähtivahvistusta hyökkäykseensä.

Viime kesän varaustilaisuudessa Canadiensin haaviin tarttui Colorado Avalanchen taiturimainen hyökkääjä Alex Newhook, kun taas tätä edeltävänä kesänä joukkue vahvisti rivejään Chicago Blackhawksin kärkivarauksella Kirby Dachilla.

The Athletic -sivuston sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrunin tietojen mukaan Hughes on tiedustellut Carolina Hurricanesilta Martin Necasin saatavuutta. Sopimuksensa tähän kauteen päättävä Tshekin MM-kultasankari on antanut lähteiden mukaan siirtopyynnön Hurricanesin johdolle.

Hughes myöntää avoimesti, että Canadiens on laittamassa jälleen verkot vesille.

– Kyllä uskon niin. Jos löydämme pelaajan, tai sitten voimme hankkia korkeamman varausvuoron. Meidän täytyy miettiä kaikkia vaihtoehtoja tehdäksemme joukkueestamme paremman, Hughes sanoo The Athletic -sivuston haastattelussa.

LeBrunin mukaan Hughes on yhä Anaheim Ducksin tähtisentterin Trevor Zegrasin kintereillä, joskaan ei kovinkaan aggressiivisesti.

LUE MYÖS: