Chicago Blackhawks pääsee jälleen varaamaan kärkisijoilta tämän kesän NHL Draftissa joukkueen voitettua kakkosvuoron varauslotossa.

Ykkösenä varaava San Jose Sharks tulee nappaamaan varaustilaisuuden selvän kärkinimen Macklin Celebrinin, joten muiden seurojen osaksi jää kilpailla jäljelle jääneistä lupauksista. Blackhawksin päävalmentaja Luke Richardson paljasti oman seuransa aikeet Coming in Hot -podcastissa.

– Etsimme isokokoista ja ulottuvaa puolustajaa, joka osaa puolustaa sekä pelata kiekolla. Lisäksi etsimme lisää taitoa ja nopeutta, Richardson listaa.

Käytännössä päävalmentajan lausunto tarkoittaa sitä, että Blackhawks tulee nappaamaan kakkosvuorollaan jonkun kolmikosta Artjom Levshunov, Anton Silajev tai Sam Dickinson. Jokainen edellä mainituista omaa Richardsonin listaamat ominaisuudet, joten Blackhawksin lienee turha odottaa varaavan draftin avauskierroksella tutkaparia Connor Bedardille.

LUE MYÖS: