Tällä kaudella Liigassa puolivälieriin asti yltänyt TPS on hankkinut ensi kauden joukkueeseensa uuden maalivahdin.

Turkulaisseura tiedotti torstaina verkkosivuillaan päässeensä 1+1-vuotiseen sopimukseen 26-vuotiaan Adam Wernerin kanssa. 196-senttinen ruotsalaismaalivahti on edustanut viimeisimpänä SHL-seura Malmö Redhawksia, mutta kokemusta löytyy jopa NHL:stä.

– Tämä on jännittävää ja uskon, että tämä on minulle loistava mahdollisuus – halusin siirtyä paikkaan, jossa on isoa roolia tarjolla.

– Keskustelimme valmentaja Ari Moisasen kanssa ja sain erittäin hyvän kuvan hänestä ja koko joukkueesta. Minulle välittyi, että hänellä on oikeasti halu tehdä töitä kanssani ja se merkkaa minulle paljon. Juttelin myös Lukas Wernblomin ja Oliver Lauridsenin kanssa, jotka pelasivat kanssani Malmössä ja molemmat kehuivat organisaatiota. Uskon että Turussa saan luottamusta ja minulla on mahdollisuus kehittyä maalivahtina, Werner kommentoi TPS:n tiedotteessa.

Tällä kaudella Werner pelasi SHL:n runkosarjassa 25 ottelua. Ruotsalaisen torjuntaprosentti oli 90,1 ja päästettyjen maalien keskiarvo oli 2,74 ottelua kohden.

LUE MYÖS