Arizona Coyotesin seuralegenda Shane Doanin poika Josh Doan, 22, debytoi NHL:ssä keskiviikon vastaisena yönä – ja millä tavalla!

Arizonassa syntynyt ja koko elämänsä viettänyt ja nyt synnyinkaupunkinsa NHL-seuraa edustava nuorempi Doan jatkoi debyyttipelissään siitä, mihin mies jäi AHL:ssä sekä aiemmin Yhdysvaltain yliopistosarjassa, joissa nuorukainen on tullut tunnetuksi todellisena maalitykkinä.

Doan venytti maaliverkkoja kahdesti heti NHL-debyytissään Coyotesin napattua 6-2-kotivoiton Columbus Blue Jacketsista. Doan iski joukkueensa 2-1- ja 3-2-osumat. Miehen toisessa maalissa syöttäjänä toimi tulokkaan ketjukaverina pelannut suomalaishyökkääjä Matias Maccelli, joka keräsi ottelussa tehot 1+1.

Doan on pelannut alkukauden Coyotesin farmiseura Tucson Roadrunnersissa. Nuori toisen polven kiekkoilija on ollut joukkueensa tehokkain pistemies 62 ottelun tehoin 26+20=46.

Voit katsoa Doanin maalit alta löytyviltä videoilta.

NHL

@NHL
JOSH DOAN WITH HIS FIRST NHL GOAL! 👏

You couldn't script it any better.

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
JOSH DOAN HAS HIS SECOND OF THE GAME AND THEY'RE GOING TARPS OFF IN THE DOAN FAMILY SUITE 😱🤯