Usean NHL-seuran kirjoilla on sopimuksia, joista ei ole kuin harmia. Kiekkoraamattuna tunnettu The Hockey News on listannut viisi tällaista sopimusta, jotka todennäköisemmin ostetaan ulos ensi kesänä.

Perinteinen nimi listalla on San Jose Sharksin puolustaja Marc-Edouard Vlasic. Puolustava puolustaja ei ole pelannut vuosiin omalla tasollaan. Ensi kesänä hänen 7 miljoonan vuosipalkkaista sopimustaan on enää kaksi kautta jäljellä, mikä mahdollistaisi sen ulosostamisen järkevillä sanktioilla.

Yllättävämpi nimi listalla on Anaheim Ducksin maalivahti John Gibson. THN:n mukaan Anaheim on yrittänyt kaupata Gibsonia jo pitkään, mutta ottajia ei ole löytynyt, joten sopimuksen ulosostaminen olisi looginen askel. Gibsonin vuosipalkka on 6,4 miljoonaa dollaria ja sopimusta on vielä kolme vuotta jäljellä.

Philadelphia Flyersin Ryan Johansen on myös yksi todennäköinen nimi. Sentteri on nykyään kaukana NHL-tasosta, ja hänen sopimustaan on enää yksi kausi jäljellä. Kun Nashville Predators pidätti puolet 8 miljoonan dollarin palkasta, ei sanktio Flyersille ole mahdoton.

Buffalo Sabresin Jeff Skinnerin nimi on pyörinyt ulosostospekulaatioissa jo pitkään. Laituri ei ole ollut 9 miljoonan dollarin vuosipalkkansa arvoinen, ja kallista sopimusta on vielä jäljellä kolme vuotta. Voisiko Buffalo löytää rahalle parempaakin käyttöä?

Listan viimeinen nimi on Detroit Red Wingsin puolustaja Justin Holl. Hän siirtyi kesällä Detroitiin kolmevuotisella diilillä, joka osoittautui heti virheeksi. Nyt sopimusta on vielä kaksi vuotta jäljellä 3,4 miljoonan dollarin vuosipalkalla. Ulosostaminen voi olla fiksu ratkaisu, sillä Hollilla on vaikeuksia mahtua edes Detroitin pelaavaan kokoonpanoon.