NHL:ssä on tehty jälleen merkittävä vaihtokauppa.

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman paljastaa viestipalvelu X:ssä, että Edmonton Oilersin hyökkäys vahvistuu Adam Henriquella ja Sam Carrickilla. Lisäksi maalivahti Ty Taylor liikkuu Edmontonin suuntaan.

Anaheim Ducks saa vaihdossa 1. kierroksen varausvuoron (v. 2024) sekä 5. kierroksen ehdollisen varausvuoron (v. 2025), mikä muuttuu 4. kierroksen varausvuoroksi, mikäli Oilers voittaa tällä kaudella Stanley Cupin.

34-vuotias Henrique tuo kokemusta Oilersin joukkueeseen. Tällä kaudella hyökkääjä on pelannut 60 ottelua, joissa hän on saalistanut 42 (18+24) tehopistettä.

32-vuotias Carrick on puolestaan summannut 61:ssä ottelussa 11 (8+3) tehopistettä.

Elliotte Friedman

@FriedgeHNIC
Adam Henrique and Sam Carrick will be going to Edmonton.

LUE MYÖS