NHL:ssä uran tappelijana luonut takavuosien kulttihyökkääjä John Scott on ottanut ESPN:n haastattelussa kantaa New York Rangersin nuoren tappelijanousukas Matt Rempen, 21, tekemisiin.

Nuorukainen on tullut sisään NHL:ään ryminällä haastamalla tappeluun käytännössä kaikki tähän asti kohtaamansa nyrkkisankarit. Scottin – ja monien muidenkin – mielestä Rempe on vaarallisella tiellä. Myös Scott on huolissaan nuoren miehen terveydentilasta nykymenon jatkuessa.

– Annan vain hänelle pari vinkkiä liittyen siihen, että hän suojelisi jatkossa itseään hieman nykyistä paremmin pidentääkseen uraansa. Jos hän jatkaa nyt nähdyllä tiellä, hänen uransa tulee jäämään lyhyeksi. Hän tulee saamaan aivotärähdyksiä, jotka tekevät uran jatkamisen pitkällä tähtäimellä hyvin vaikeaksi, Scott ohjeistaa.

Rempen tavoin yli kaksimetrinen Scott pelasi NHL:ssä kahdeksan kauden aikana 268 ottelua ja keräsi 544 jäähyminuuttia. Rempe on istunut seitsemässä pelaamassaan NHL-ottelussa jäähyboksissa 37 minuuttia.

LUE MYÖS: